Επικοινωνήστε μαζί μας:
2294024629
6977367150

Αθλητικό Σωματείο

Αθλητικός Όμιλος Ραφήνας

Πού Βρίσκεται

ΡΑΦΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗΣ:

Η βάση του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών "Αθλητικός Όμιλος Ραφήνας" βρίσκεται στη πανέμορφη Ραφήνα και συγκεκριμένα στην οδό Λ. Φλέμινγκ 51, στον 1ο όροφο, σε μία ευρύχωρη αίθουσα 300 τετραγωνικών μέτρων, με όλες τις ανέσεις, η οποία πληροί όλες τις προδιαγραφές που απαιτεί ο αθλητικός νόμος.
Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ καλή, αφού μπορείτε να έρθετε μέσω της Αττικής Οδού (έξοδος Ραφήνας), ή της Λ. Μεσογείων και στην συνέχεια της Λ. Μαραθώνος.

Πώς θα Έρθετε

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:

Στην έξοδο της Αττικής οδού (Ραφήνα), κάνετε αριστερά και ευθεία μπροστά σας συναντάτε την Λ. Μαραθώνος, στο φανάρι κάνετε δεξιά και όλο ευθεία μπροστά σας (περίπου 5 χιλιόμετρα) συναντάτε την έξοδο για Ραφήνα, όλο ευθεία μπροστά στα 500 μέτρα στο δεξί σας χέρι βρίσκεται ο Αθλητικός Όμιλος Ραφήνας, στην οδό Λ. Φλέμινγκ 51 (στον 1ο όροφο), απέναντι από το κέντρο κήπου Ραφήνας. Ίδια διαδρομή ισχύει αν έρχεστε από Λ. Μεσογείων, κάποια στιγμή συναντάτε την Λ. Μαραθώνος.

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΚΤΕΛ:

Κατεβαίνετε στην στάση Βελανιδιά, στα 50 μέτρα στο δεξί σας χέρι βρίσκεται ο Αθλητικός Όμιλος Ραφήνας, στην οδό Λ. Φλέμινγκ 51 (στον 1ο όροφο), απέναντι από το κέντρο κήπου Ραφήνας.

Social Fancy Sliders

Facebook