Επικοινωνήστε μαζί μας:
2294024629
6977367150

Αθλητικό Σωματείο

Αθλητικός Όμιλος Ραφήνας

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών "Αθλητικός Όμιλος Ραφήνας".

Ο Αθλητικός Όμιλος Ραφήνας έρχεται να εκπληρώσει το όνειρο ενός δασκάλου και των μόνιμων κατοίκων Ραφήνας, ενώνοντας κάτω από μία σκέπη, την αγάπη τους προς το άθλημα του Τζούντο και τον υγιή αθλητισμό.

Ελάτε στον καινούργιο μας χώρο, για να γνωρίσετε τις πολεμικές τέχνες και να ασκηθείτε μαζί μας.

ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ:

images Ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Εμπόδια, στόχοι, μπάλες, τραμπολίνο, ισορροπία, υφές και χρώματα για βρέφη από 22 μηνών.. Θα γίνει χαμός!!!!

 Μαζί θα εξερευνήσουμε υλικά, θα βελτιώσουμε την ισορροπία μας σε δοκό, τουβλάκια & τραμπολίνο, θα εξασκήσουμε την αδρή και λεπτή μας κινητικότητα με διάφορα παιχνίδια οπώς, μικρή μπασκέτα, volley και πολλά άλλα ειδικά παιχνίδια για αυτήν την ηλικία. Ακόμα η ευλυγισία μας και η αυτοεκτίμηση μας θα αυξάνεται μάθημα με το μάθημα. Όποιος θα μας συνοδεύει θα μπορεί να δει όλα αυτά τα επιτεύγματα από κοντά....
 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ/ΔΑΣΚΑΛΑ:

ΝΙΚΗ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, Απόφοιτος ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Ι.Ε.Κ. ΔΟΜΗ και ΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ του Ι.Ε.Κ. ΠΡΑΞΙΣ. Η ενασχόληση της με τα παιδιά ξεκίνησε πριν 10 χρόνια. Είχε την τύχη να μαθητεύσει με την Νάντια Κούτσικου και να λατρέψει την φιλοσοφία REGGIOEMILIA των σχολείων της Βόρειας Ιταλίας. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων σε διάφορους τομείς (Παράθυρο στην Εκπαίδευση του Παιδιού, Πανεπιστήμιο της Κύπρου). Άρθρα και εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά (Cycloφορώ , Παιδαγωγικά Νέα).

Social Fancy Sliders

Facebook

Χορηγοί

LOGOCHAPSIASTRAVEL2

dimitris